Resultater fra regattaen 27.oktober 2012

Årets siste seilas i strålende vær og passe med vind fra nordvest. Hele 11 båter stilte til start. Banen ble lang og god med start mot nordvest med kryss mot styrbord runding av ”I prinsippet overvannsbøya” i Bakkebukta, babord runding av Dronningbøya, fortsatt kryss med styrbord runding av Rogneskjær, fri sløre-/lenselegg før styrbord runding Bettongen og slør til styrbord runding bøye ved Pluggen før siste krysslegg til mål. Seilasen ble noe dramatisk da en båt hadde grunnstøting med mann over bord på ”Olavsgrunnen” inne ved Rogneskjær. Heldigvis klarte han å klore seg fast på ripa og svinge seg om bord igjen, med litt bistand av en konkurrent, for så å seile videre, dyvåt fra brystet og ned. Konkurrenten ble så tatt av strømmen og dratt videre opp på ”Olavsgrunnen” og ble der stående bom fast lenge og vel. Heldigvis kom det etter hvert en motorbåt forbi som dro båten løs. Hendelsen var observert fra land, så mens vi pakket seil og gjorde oss klare for Julekake og gløgg i Solvikens klubbhus, kom Rødekorsbåten glidende helt inn mellom bryggeradene, for å forsikre seg om at alt var vel. Takk for god hjelp, observasjon og beredskap!

Resultatene i mål ble som følger:

1. «Johanne» med Bjørnar Sten-Nilsen og Hanne Noer
2. «Anders And» med Dag Bertheussen
3. «N-111, Yngling» med Fredrik, Anna og Erling Nielsen
4. «SussAnd» med Helge Skatvedt og Håkon Flaate
5. «XO» med Elisabeth Hov og Ole Håkon Røsland
6. «Andton» med Petter Martinsen
7. «Sjarm» med Tore Werner Hansen
8. «Kalle Andka» med Harald Olsen og Jan Brønnich
9. » VildAnden» med Kjell Carm
10. «AndaLovinda» med Silje Nustad, Daniel Hårstad Jensen, Sofie Johanne og Jakop Johannes Lillebakken og Per Arne Johannesen
11. «Sandra» med Knut Roll-Lund

Julaften seilforening af Indre Havn har avholdt 32 seilaser i løpet av sesongen 2012 og 27 forskjellige båter har deltatt, fordelt på BB11er, Andunger, Yngling og Soling. 19.sept stilte flest båter, 18, til start. 20 barn har vært med som mannskap. «Anders And» har vært uslåelig på topp gjennom vår-, sommer- og høstcupen. Nå er båtene på vei opp på land og snøen kan komme.

Takk for en flott sesong og trivelig avslutning med Gløgg og Julekake i klubbhuset og pizza og diplomutdeling på Pizzanini etterpå. Takk til Guro og Per Arne.

Nå er det bare å glede seg til Julebordet 15.12.

Hanne

Reklamer

Om julaften

af Indre Havn
Dette innlegget ble publisert i Resultater 2012. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s